Offentliggør fotos af gerningsmand

Politiet beder offentligheden om hjælp

Udgivet Opdateret

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu en række nye fotos af en ung gerningsmand til en række indbrud flere steder i Danmark.

Gerningsmanden er efterlyst i forbindelse med indbrud i hele Jylland, blandt andet i Syd- og Sønderjylland, og på Sjælland.

Lykkedes ikke

Den efterlyste gerningsmand.
Den efterlyste gerningsmand.

De nye fotos bliver offentliggjort i håbet om, at der er borgere, der genkender gerningsmanden, og som kan bidrage med oplysninger til opklaring af sagen.

Efterforskes af UKA Vest

Efterforskningen af de mange indbrud er forankret hos Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi, da der er tale om en udenlandsk, omrejsende kriminel, der opererer via den dansk-tyske landegrænse.

- Politiet efterforsker intensivt for at opklare indbruddene. Vi har en klar mistanke om, at det er den samme gerningsmand, der står bag de mange indbrud. Og derfor håber vi på borgernes hjælp, hvor de kan bidrage med afgørende oplysninger, pointerer politikommissær John Müller fra UKA Vest.

Kan bo midlertidigt i et område

Han opfordrer ikke mindst ejere af campingpladser, vandrerhjem, hoteller samt udlejere af værelser m.m. til at være opmærksomme på efterlysningen – i det tilfælde, at gerningsmanden bor midlertidigt i det område, hvor han begår indbrud.

Foto af gerningsmanden.
Foto af gerningsmanden.

Samme fremgangsmåde

Tyven går primært efter kontanter og smykker – kort og godt tyvekoster, som er nemme at transportere væk, tilføjer John Müller.
Politiet fremhæver desuden, at borgere, der måtte genkende gerningsmanden, ikke selv skal henvende sig til vedkommende, men kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4 med oplysningerne.

Powered by Labrador CMS