Skip to main content

Pensionist pludselig millionær

En pensionist fra Storkøbenhavn har efter mange år med smågevinster i Lotto endelig skudt papegøjen. Han var en af de 10 anpartshavere fra kiosken i Dyssegård, som nu kan kalde sig millionær - selv om det lige kræver lidt tilvænning

Når man er en helt almindelige pensionist, der er vant til at klare sig til dagen og vejen uden de store armbevægelser, så er det voldsomt, når der med et går 1.001.681 kroner og 40 øre ind på kontoen.

Det kan en ældre herre fra Storkøbenhavn snakke med om. Han var en af de 10 heldige Lotto-spillere, der var med i det anpartsspil, som for nyligt vandt hovedgevinsten i Lotto.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

- Lige pludselig, så var den der sgu! Så bliver man lidt paf, siger manden, som godt vil være anonym. Han fortæller, at han endnu ikke har store planer om at bruge pengene: For han vil nemlig gerne have, at de holder lidt længere end sidste gang, han vandt.

Skal have det godt

- For 10-20 år siden vandt jeg 82.000 kroner i Lotto, men de er væk nu. Der var jeg jo også noget yngre, ikke? Der brugte man lidt flere penge, men det var da også dejligt dengang, siger han med et grin.

- Haha, hvis jeg var yngre, så havde jeg nok købt en bil, men jeg skal ikke ud og købe en bil nu. Jeg har jo en bil, så det ville være at smide pengene ud ad vinduet. Nej nej, jeg skal gå og have det lidt godt i hverdagen og så skal jeg ud og rejse lidt. Og går køleskabet i stykker, eller skal min andelsbolig have en tur, så er der råd til det, siger han.

Ville købe hus

Den heldige pensionist fortæller, at hvis han havde været yngre, så havde han købt et hus eller en lejlighed for millionbeløbet. 

-Jeg håber jo heller ikke, at jeg stiller træskoene lige med det samme, så jeg skal nok nå at få dem brugt.

En pensionist kan nu få lidt mere liv i tilværelsen, efter han er blevet millionær.
En pensionist kan nu få lidt mere liv i tilværelsen, efter han er blevet millionær. Danske Spil
Del din kommentar