Scorer kæmpegevinst i sidste minut

En Oddset-spiller vekslede torsdag 100 kroner til knap 200.000 kroner med vild kupon

Det var Sara Thrige Andersens scoring til 7-0 under VM-kvalifikationskampen i kvindefodbold mellem Danmark og Malta torsdag aften, der sikrede den store gevinst.
Det var Sara Thrige Andersens scoring til 7-0 under VM-kvalifikationskampen i kvindefodbold mellem Danmark og Malta torsdag aften, der sikrede den store gevinst.
Udgivet Opdateret

Sara Thrige Andersens scoring til 7-0 i det 89. minut af det danske kvindelandsholds ydmygelse af Malta viste sig at være virkelig vigtig for en Oddset-spiller fra Grønland.

Den forudseende kunde hos Danske Spil havde nemlig oddset på mindst 7 mål i landskampen.

Og kampen var med til at sikre Oddset-spilleren en gevinst udover det sædvanlige.

På en kupon med hele 21 kampe, hvor alle sammen skulle gå hjem, før gevinsten kom i hus.

- Det kan godt være, at vinderen primært har spillet på favoritter og odds, der ligger på 2 og derunder, men det er helt vildt, at en kunde vinder på en kupon med så mange kampe, siger Daniel Jensen, der er oddssætter i Danske Spil.

Sjældent

De 21 kampe gav et samlet odds på knap 1.967,10, hvilket blev til en gevinst på 196.710 kroner, da Oddset-spilleren havde sat 100 kroner på kuponen.

- Vi udbetaler regelmæssigt høje gevinster, men det er meget sjældent, at gevinsterne kommer så højt op. Og det er meget sjældent, at der bliver spillet på så mange kampe og så mange forskellige sportsgrene, fortæller Daniel Jensen.

Hovedparten af kuponen udgøres af fodboldkampe fra Europa League og Conference League, men vinderen har også forudset udfaldet af en række ishockeykampe i både Danmark og Rusland.

- Der er ikke så meget andet end at sige: "Det er virkelig godt oddset". Og så skal der da også lidt held til, pointerer oddssætter Daniel Jensen.

Powered by Labrador CMS