LIGE NU! Mareridts-debut

Vejle taber 0-2 hjemme mod Randers i Carit Falchs debut som cheftræner for vejlenserne

Carit Falch taber sin første Superliga-kamp som Vejle-træner
Udgivet Opdateret

Randers FC kom godt fra land i den nye superligasæson, da holdet søndag vandt med 2-0 på udebane mod Vejle Boldklub i første runde.

Gennem kampen havde Vejle svært ved at komme frem til de afgørende chancer, og hjemmeholdet kæmpede med at få sat et aftryk på kampen.

Randers viste derimod skarphed foran målet og var effektiv i omstillingsspillet, hvor Vejle-defensiven flere gange måtte arbejde for at holde Randers fra fadet.

Især Randers' angrebsduo bestående af Marvin Egho og Alhaji Kamara var i hopla, og makkerparret kunne notere sig for en scoring hver i sejren.

Skidt start for Falch

Med 0-2-nederlaget fik Vejles nye cheftræner, Carit Falch, en skidt start i spidsen for vejlenserne, mens de forsvarende pokalvindere fra Randers fortsatte de gode takter fra sidste sæson.

Kampens start bar præg af, at begge hold lige skulle finde fodfæste i opgøret.

Randers satte sig dog langsomt på spillet, og midtvejs i første halvleg fik gæsterne gang i målscoringen.

Seks dyre minutter

Efter 26 minutter bragte Randers sig på 1-0, da den østrigske angriber, Marvin Egho, fik foden på et fladt indlæg.

Bare seks minutter senere var Randers atter på pletten, og denne gang var det Alhaji Kamara, der kunne notere sig for scoringen til 2-0.

Efter Randers' andet mål dalede kampens tempo, og holdene gik til pause uden yderligere scoringer.

I anden halvleg skruede Vejle op for tempoet, men ligesom i første halvleg manglede hjemmeholdet skarpheden foran målet

Selv om Vejle var mest på bolden, skabte Randers alligevel de største chancer.

Især Alhaji Kamara var tæt på at gøre det til 3-0.

Vejle Boldklub

Vejle Boldklub (VB) blev grundlagt som cricketklub i 1891, og begyndte som fodboldklub i 1902.

VB er en af landets store traditionsklubber, og har med fem mesterskaber og seks pokaltitler et trofæskab, der kan gøre de fleste misundelige.

Vejle er desuden kendt for at have udviklet en række af dansk fodbolds helt store navne; Tommy Troelsen, Henning Enoksen, Allan Simonsen, Ulrik le Fevre og Thomas Gravesen er nogle af dem.

De seneste årtier har klubben dog haft svært ved at leve op til fortidens bedrifter. Man har siden år 2000 fristet en tilværelse som elevatorhold, og klubbens seneste medaljer blev vundet i 1997.

Vejle Boldklub spiller deres hjemmekampe på Vejle Stadion, der har plads til 11.060 tilskuere. Heraf er 7559 siddepladser.