Penisstørrelse: Jo større desto bedre?

Betyder størrelsen på penis noget for tiltrækningskraften hos kvinder? Se med i artiklen her. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Hvor meget betyder størrelsen på penis? Få en del af svaret i artiklen her.

Lad os bare slå fast med det samme: Der er ikke et endegyldigt svar på, om en større penis er bedre end en mindre. Men der er til gengæld masser af videnskabelig fakta, som kan give nogle pejlemærker for, om en veludrustet mand hitter mere hos kvinder, end en der er knap så veludrustet.

Ifølge Darwins teori om ‘seksuel selektion’ har kvinder forkærlighed for større peniser – både målt i absolut størrelse og i forhold til resten af kroppen. Det skriver videnskab.dk. Men det betyder ikke altid er større er bedst.

En lang penis giver vaginal orgasme – hos nogen. Mens en kortere penis er bedre til at stimulere g-punktet.

Når det kommer til engangsknald viser studier dog, at kvinder klart foretrækker store tissemænd – men kun indtil en grænse. Den må nemlig helst ikke være over 16,5 cm lang. Samtidig må den ikke være for tynd. Og den skal desuden passe proportionelt til resten af kroppen…….

Kan du ikke lige opfylde alle de krav så fortvivl ikke. For som det fremgår af videoen om penisstørrelser her under, så gælder følgende:

»Det skal tilføjes, at mennesket, der hænger sammen med genitalierne, også gør en forskel for tiltrækningskraften. Selvtillid, behagelig personlighed og tiltrækning i det hele taget er den bedste forudsigelse for seksuel tilfredsstillelse mellem to mennesker.«

Powered by Labrador CMS