Danseglæde i Friheden

Danseskolernes Dag løber af stablen i Tivoli Friheden.
Udgivet Opdateret

Den står på dans i alle afskygninger når Danseskolernes Dag i Friheden løber af stablen på lørdag.

Hvert år samles Danseskolerne i Danmark til en dag i Tivoli og i år er det niende gang det succesfulde event afholdes i København. I år, for første gang, ligger Tivoli Friheden i Aarhus også scene til, så alle de jyske Danseskoler også kan være med til at få en danse-oplevelse for livet.

– Det er med stolthed at vi i år i Tivoli Friheden for første gang er med til at give Danseskolerne i Danmark deres egen dag i forlystelsesparken for at afholde Danseskolernes Dag. Hele parken omdannes til et dansemekka, når alle former for danse, latin, hip-hop, vals, jitterbug og mange mange flere udføres på Friluftsscenen til ære for parkens gæster, fortæller eventkoordinator, Tine Blicher Hollbaum.

Mange store stjerner har de sidste 10 år besøgt Friheden og optrådt på Friluftsscenen og lørdag d. 30. august bliver det Danseskolernes tur til at vise deres unikke talenter frem.

Har man en dansemus gemt i maven, er man fascineret af dans eller kan man bare godt lide den skønne stemning, dans skaber, så er det lørdag man skal kigge forbi Friheden til en dag i dansens tegn.

 

Powered by Labrador CMS