Skip to main content

Tv-vært: - Min datter var i Field's da skuddene faldt

Tv-værten Henrik Skovgaard blev afbrudt i sit arbejde med et forfærdeligt opkald

Den kendte tv-vært Henrik Skovgaard var ved at forberede en live-udsendelse for TV Syd under Tour de France i Sønderborg, da han fik det fuldstændig uventede opkald alle forældre frygter. 

Hans datter var til stede midt under skuddramaet i Field's, og klokken 19.03 fik han en opringning fra sin eks, der ændrede alt.

Tv-værten Henrik Skovgaards datter var til stede under skuddramaet i Field's.

Tv-værten Henrik Skovgaards datter var til stede under skuddramaet i Field's.

Privatfoto

I et opslag på Facebook mandag den 4. juli sætter han ord på den frygtelige oplevelse. 

Festen var et mareridt

- Jeg var ved at forberede live fra Sønderborg i vores udsendelse, da min eks ringede og fortalte vores datter havde været i Fields, da skuddene faldt. Tæt på. Men at hun var sluppet ud uskadt. Der gik lidt tid, da reaktionen kom. Gråd. Liven blev aflyst. 

- Festen var nu et mareridt. Jeg har talt med min datter og fået detaljer. Derfor kan jeg sige hun gjorde alt rigtigt, skriver den kendte tv-vært i opslaget.

Stolt af sin datter

Henrik Skovgaard er naturligvis meget berørt over den voldsomme oplevelse, men han fortæller også, at han er meget stolt af sin datter og den måde, hun reagerede på under skuddramaet. 

- Og ovenikøbet under flugten havde overskud til at hjælpe en dreng på to år. Jeg er stolt af dig - og taknemmelig over for de højere magter, at skuddene ikke ramte dig. 

- Du er mit et og alt. Mine tanker går til ofre og pårørende - men i høj grad også til dig Marie. Du viste den lille pige, som tog ansvar, handlekraft og mod. Den lille pige er voksen. Jeg elsker dig!, lyder det fra den berørte far. 

Newsbreak.dk har været i kontakt med Henrik Skovgaard, men han har ikke yderligere at tilføje. 

Del din kommentar