Stort olieudslip i havn: Miljøvagten tilkaldt

På et areal, der er omkring 150 meter langt, ligger der lige nu oliefilm i Randers Havn. Det stammer formentlig fra en båd liggende ved kajkanten

Som det fremgår af dette billede, så ligger der en oliefilm oven på vandet. Foto: Øxenholt Foto.KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER.
Som det fremgår af dette billede, så ligger der en oliefilm oven på vandet. Foto: Øxenholt Foto.KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER.
Udgivet Opdateret

Omkring klokken 15.30 blev der spottet et større areal med olie i Randers Havn nær bådhavnen. Beredskab og Sikkerhed rykkede ud og tilkaldte straks miljøvagten.

– Der ligger oliefilm i et område, der er tre-fire meter bredt og omkring 150 meter langt i havnen. Jeg vurderer, at vi får svært ved at samle det op, derfor er miljøvagten blevet tilkaldt, siger indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed, Christian Nøddelund, til TV2 Østjylland.

Heldigvis er der ikke store klumper af olie på vandet, men blot et mindre lag oliefilm.

Formentlig stammer olien fra en af de både, der ligger i bådehavnen. Det er her, at udslippet i første omgang blev opdaget.

– Helt præcist hvor olie kommer fra, ved vi endnu ikke. Det er op til miljøvagten at afgøre, hvad der skal gøres nu, fortæller Christian Nøddelund.

Arbejdet med at få olien samlet op kommer med al sandsynlighed til at vare et godt stykke tid endnu.

Kilde: TV2 Østjylland

Powered by Labrador CMS