Politiet søger ejermænd: Smykker og ure fundet

13. marts 2019 08:24 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Har du mistet noget? Ure, smykker, en totalstation? Så kan du måske finde det her.

Politikredsene rundt om i landet benytter sig mere og mere af de sociale medier for at nå sine borgere.

Blandt andet, når der skal findes ejere til hittegods.

Sådan er det også i dette tilfælde – hvor de indleverede effekter ligger, kan man vist roligt sige, noget langt fra hinanden.

Det er Nordjyllands Politi, der på sin Facebook-side søger ejere til hittegods: En del ting er indleveret fra to hospitaler, noget andet fundet i et buskads.

(Du kan se effekterne i galleriet over artiklen). 

Ure og smykker

Fra Aalborg Universitetshospital har Nordjyllands Politi fået ure og smykker, der er samlet mellem foråret 2018 og til nu.

“Har du selv glemt smykker på sygehuset i Aalborg, eller har du familiemedlemmer, som har efterladt sig smykker dér? Så er du meget velkommen til at lægge vejen forbi Aalborg Politigård i ekspeditionens åbningstid og lede efter dine savnede smykker”, skriver Nordjyllands Politi.

Totalstation

I Frederikshavn er der indleveret et noget anderledes stykke hittegods; nemlig en totalstation.

Totalstationen blev fundet i noget buskads på Badmintonvej i Frederikshavn sammen med batterier og en prisme, model MT1000, der bruges sammen med totalstationen. Derudover noget værktøj, som var blevet rustent. Måleudstyret var dog pakket godt ind – og har derfor ikke taget skade.

“Vi mener, der er tale om tyvekoster – formentlig stjålet her i 2019, måske fra en bil”, skriver politiet. .

Totalstationen befinder sig på politistationen i Frederikshavn. Her hører vi gerne fra borgere, der enten har et bud på rette ejer af effekterne eller har andre oplysninger, der kan være relevante i sagen.

En totalstation er et instrument, der “... ved hjælp af afstands- og vinkelmåling benyttes til at bestemme punkters placering”. (Kilde: Wikipedia).

Flere smykker – fra sygehus

Også i januar efterlyste politiet ejere til smykker – dengang fra Sygehus Vendsyssel i Hjørring. Også her var de samlet fra 2018 og til januar 2019.

Ifølge politikredsen er der en del – mange – flere, end der kan ses på billedet.

– Så kig forbi Hjørring Politistation i ekspeditionens åbningstid og se, om du genkender det savnede, opfordrer Nordjyllands Politi, der i det hele taget opfordrer til at dele opslagene – og også gerne ringe på telefonnummer 114, hvis man mener at have mistet et smykke – eller en totalstation.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu