Indrømmede dødsensfarlige stenkast: Nu bliver teenagere beskyttet

1. december 2018 08:56 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Der bliver lukkede døre, når retssagen mod de to gennemføres.

Hensynet til to unge tyskeres alder vægter højt i retssagen mod dem, hvor de er formelt tiltalt for i alt 11 farlige kast af sten fra motorvejsbroer i det nordlige Slesvig-Holsten. Det skriver JV.dk. 

Værst gik det ud over en dansk kvinde. Fuldkommen smadret lå forruden trykket helt sammen over hovedet på den 58-årige dansker med bopæl i Flensborg. Hun blev hårdt kvæstet af den sten, der pludselig ramte hendes hvide BMW i begyndelsen af maj.

Stenen på mere end 40 kilo blev kastet fra en bro over motorvejen A7, der er den tyske forlængelse af E45, ikke langt fra den dansk-tyske grænse.

De to meget unge mænd anholdt i sagen er på grund af blandt andet dette stenkast tiltalt for mordforsøg, men nu oplyser Retten altså, at der skal tages særligt hensyn til de to.

Ifølge Jydske Vestkysten er der nemlig sket dørlukning i sagen, hvorfor offentligheden således ikke får indblik i detaljerne. Det skyldes ifølge dommeren de tiltaltes alder – de er begge 19 – og det faktum, at de for længst har indrømmet forhold relateret til sagen.

Den 58-årige danske kvinde er den eneste, der er kommet fysisk til skade ved de mange stenkast, men i alt er otte personbiler, to lastbiler og en bus blevet ramt af sten, som politiet mener, de to mænd har kastet i perioden 11. februar til 8. maj.

4. januar forventes dommen afsagt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu