Indvandrerbande tæskede rockere i Odense

16. marts 2012 09:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Indvandrerbande tæskede rockere i Odense
Billede mangler

Mellem 10 og 15 rockere blev i aftes overfaldet af en indvandrerbande, da de ved 20-tiden i går aftes kom ud fra en restaurant i Odense.
Her ventede ifølge Fyns Politi en større gruppe maskerede unge mænd med anden etnisk baggrund end dansk, som angreb rockerne.
Kort forinden havde rockerne besøgt Restaurant Den Grimme Ælling i Hans Jensens Stræde i det centrale Odense, og de nåede knap nok at komme ud af døren, før de maskerede unge gik til angreb.
I det efterfølgende håndgemæng blev der kastet med cykler og vinflasker, men begge grupperinger nåede at flygte, inden politiet nåede frem.
Senere fandt de dog frem til uromagerne igen, da politiet besøgte Vollsmose senere på aftenen.
Ved 22-tiden fik politiet standset to biler med i alt 10 rockere, som havde været besøgende på “Den Grimme Ælling” tidligere på aftenen, og af hensyn til situationens potentielle alvor foretog politiet en såkaldt præventiv anholdelse af de 10 mænd for at forhindre et eventuelt sammenstød.
“Situationens potentielle alvor taget i betragtning, besluttede politiet at frihedsberøve de 10 mænd af præventive hensyn efter Politilovens bestemmelser. Der var ikke yderligere sammenstød i løbet af natten,” skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.
Alle 10 mænd blev fredag morgen løsladt fra Odense Politigård ved 04-tiden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu