ANNONCE

Indvielsesritual koster ung mand livet

3. april 2019 22:11 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Flere personer er nu dømt i sagen.

Indvielsesritual koster ung mand livet
Den unge mand faldt ned ad en trappe. Genrefoto.

19-årige Timothy Piazza døde, da et indvielsesritual gik galt tilbage i februar 2017. Mere end to år senere er fire personer blevet dømt i sagen. Det skriver CBS News.

Den unge mand blev fundet død af medlemmer af den studieloge, han forsøgte at blive optaget i som en del af livet på Penn State universitetet i Pennsylvania, USA.

Ifølge CNN drak den unge mand 18 genstande på under halvanden time i forbindelse med et indvielsesritual til studielogen.

Ifølge CBS faldt Timothy Piazza ad en trappe omkring 22.50 en februaraften i 2017. Der blev først tilkaldt hjælp 12 timer senere. Den unge mand døde på sygehuset to dage efter, han blev fundet af redningsfolk for foden af trapppen.

CBS skriver også, at hele 28 personer blev sigtet i forbindelse med dødsfaldet, og at fire af dem nu er blevet dømt. Tre af dem har fået fængselsstraffe, mens en fjerde slipper for fængsel, omend vedkommende stadig er dømt for sin rolle i sagen.

Kunne han have overlevet?

Ifølge CBS News er der en god chance for, at Timothy Piazza havde overlevet faldet, hvis der var blevet ringet efter hjælp noget før de 12 timer, der gik, fra uheldet skete, og til der blev tilkaldt redningsfolk.

De dømte i sagen har fået mellem seks og ni måneders fængsel. De er blevet dømt for at tage del i de ydmygelser, der i sidste ende kostede den unge mand livet, men ingen er umiddelbart blevet dømt for uagtsomt manddrab som følge af sagen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu