ANNONCE

Ingen danskere blandt de sårede i Belgien

13. december 2011 17:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ingen danskere blandt de sårede i Belgien
Billede mangler

Eftermiddagens voldsomme angreb i den belgiske by Liege har indtil nu kostet fire mennekser livet, mens 64 personer er blevet såret. Det er endnu ikke meldinger om, at der skulle være danske statsborgere imellem de ramte.
“Der er endnu ingen danskere fundet blandt hverken de omkomne eller sårede, men det er vigtigt at understrege, at man langt fra er færdig med identifikationen endnu,” siger attache ved den danske ambassade i Bruxelles Uta von Fintel til Newspaq.
Den danske ambassade er i konstant kontakt med krisecentret i det belgiske indenrigsministerium, hvor man behandler informationerne for dagens ofre. Hvis det viser sig, at der er danskere blandt ofrene får ambassaden omgående besked.
Omkring klokken 12.30 blev mindst fire granater mod et busstoppested på pladsen Saint-Lambert i den centrale del af Liège. Efterfølgende skød han om sig formentlig med et Kalashnikov maskingevær.
Ifølge Uta von Finte er der nu ved at falde ro på gemytterne.
“Det fylder naturligvis meget i de belgiske medier, og der er ingen tvivl om, at der har været panik, men nu er der ved at være ro på igen,” siger attachen.
Ifølge det belgiske indenrigsministerium har gerningsmanden dræbt sig selv efter angrebet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu