Ingen investorer i Brøndby – endnu

4. februar 2013 21:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ingen investorer i Brøndby - endnu
Billede mangler

Med det forestående salg af Gildhøj Centret, Nordeas henstand samt lånene fra Benny Winther og Thomas Ulletved Rasmussen lever Brøndby i hvert fald indtil den aktieemission, der er planlagt til at blive gennemført til april eller maj.

Endnu arbejder Tommy Håkansson og hans medarbejdere stadig på at blive færdige med det børsprospekt, som skal informere om selskabet over for interesserede investorer, og i løbet af mandagen gættede forskellige personer på, hvem der mon ville lægge penge i Brøndby, når aktierne bliver sat til salg.

Svaret lader vente på sig, og end ikke næstformand Benny Winther kan eller vil give det, for ingen har endnu givet endeligt tilsagn om noget.

– Det er klart, at vi har nogen tilkendegivelser, men det er ikke fordi vi har noget på skrift, siger Benny Winther, der heller ikke stresser over ikke at vide, om der er købere til projektet.

Hans erfaring er, at sådan noget ikke betyder ret meget:

– Sådan noget tager jeg det stille og roligt med, for der er mange mennesker der siger noget, men så kniber det, når de skal have tegnebogen op, siger Benny Winther.

Når aktie-emissionen skal gennemføres til april eller maj, kan det stå klart, om Brøndby forbliver i Superligaen eller rykker ned i 1. division, hvilket vil få ganske afgørende betydning for interessen i at investere, så lige nu bekymrer Benny Winther sig tilsyneladende mere om det sportslige.

– Lad os se, hvad der sker. Det ville være rart, hvis bare vi kunne vinde nogle fodboldkampe, siger næstformanden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu