Ingen sponsorflugt fra drabssigtede Pistorius

18. februar 2013 11:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ingen sponsorflugt fra drabssigtede Pistorius
Billede mangler

Mens den 26-årige fængslede løber gør sig klar til at forsvare sig i retssagen om mordet på kæresten Reeva van Steenkamp, får Oscar Pistorius tiltrængt opbakning fra både fans og sponsorer.

 

Det fortæller hans agent Peet van Zyl i en pressemeddelse.

– Angående sponsorer og partnere kan jeg bekræfte, at på nuværende tidspunkt bakker alle parter op, og deres kontraktlige forhold er stadig opretholdt, skriver van Zyl med henvisning til de mange historier om sponsorflugt fra Pistorius.

– De har sagt, at de gerne venter, til den juridiske proces er overstået, inden de eventuelt ændrer holdning.

Storsponsorerne inkluderer Nike, solbrillefirmaet Oakley, BT (et af Storbritanniens største bredbånds- og telefonselskaber) og modefirmaet Thierry Mugler.

Agenten, der søndag besøgte Pistorius i hans fængselscelle i Pretoria, kunne samtidig meddele sin klient, at han fortsat har opbakning fra fans over hele verden.

– På Oscars vegne vil vi gerne takke de tusinder af mennesker fra hele verden, der har sendt opmuntrende breve.

Peet van Zyl og Oscar Pistorius, der sidder varetægtsfængslet, diskuterede samtidig også stjernens kommende løb.

– På et personligt plan besøgte jeg Oscar for at udtrykke min støtte til ham, som jeg har kendt og arbejdet med de sidste syv år, og som jeg betragter som en ven og en stor, professionel atlet.

– Samtidig ville jeg kort diskutere de sportslige planer, som vi ikke har haft andre muligheder end at aflyse for at lade Oscar koncentrere sig om den kommende retssag, skriver Peet van Zyl.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu