Ingen togtrafik i Kolding på denne side af midnat

11. marts 2013 18:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ingen togtrafik i Kolding på denne side af midnat
Billede mangler

Der kommer ikke til at køre tog til eller fra Kolding mandag aften. Tidligst til midnat bliver det muligt at køre gennem byen i tog.

 

Det fastslår Banedanmark efter mandagens uheld, hvor et godstog kørte af sporet i Kolding. Toget bakkede ved stationen og ramte en bro over jernbaneterrænet. En bropille blev beskadiget ved sammenstødet – det samme blev en køreledningsmast, og flere køreledninger blev revet ned. Derfor afspærrede politiet området og lukkede den beskadigede bro.

»Ingeniører er lige nu i gang med at beregne, om det er forsvarligt at åbne broens ene spor til bilkørsel. Det er for tidligt at sige, hvornår de er færdige med beregningerne,« siger sektionschef Søren Thrane, Banedanmark, til Berlingske Nyhedsbureau.

Togpassagerer, der skal rejse mellem Lunderskov og Taulov, må hoppe på busser, der er sat ind for at kompensere for de aflyste togafgange.

»Når vi har ryddet op, kan vi åbne det ene af de to spor. Vi håber og tror, det kan lade sig gøre ved midnatstid,« siger Søren Thrane og tilføjer:

»Det er utrolig svært at sige noget om, hvornår togdriften er normal igen,« siger han.

Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu