ANNONCE

Stor triumf for Eriksen

11. april 2021 15:25 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk og Ritzau Info

Inter var tæt på at kvaje sig hjemme mod Cagliari, men det lykkedes topholdet at hente en 1-0-sejr.

Stor triumf for Eriksen
Christian Eriksen havde flere gode skudforsøg i søndagens Inter-sejr. Foto: Daniele Mascolo/Reuters

Inter og Christian Eriksen skal miste pusten, hvis ikke holdet skal lade sig krone som italiensk fodboldmester i denne sæson.

Søndag eftermiddag vandt topholdet den 11. ligakamp i træk, selv om det holdt hårdt på hjemmebane mod bundholdet Cagliari.

Først i det 77. minut lykkedes det Inter at få lavet sejrsmålet i 1-0-sejren.

Matteo Darmian kunne tæt under mål glide bolden over stregen efter et perfekt indlæg fra indskiftede Achraf Hakimi.

Dermed genetablerede Inter et forspring på 11 point ned til AC Milan på andenpladsen, efter at lokalrivalen ellers havde reduceret forspringet som følge af en udesejr over Parma lørdag.

God indsats af Eriksen

Christian Eriksen fik de første 81 minutter af opgøret på Inters midtbane og leverede en solid indsats.

Han var tæt på at score efter ti minutters spil, men Cagliari-målmand Guglielmo Vicario diskede op med en pragtredning nær målhjørnet og fik dirigeret bolden ud til et hjørnespark.

Danskerens forsøg viste sig at være Inters bedste i første halvleg, for favoritterne havde svært ved at nedbryde gæsternes solide defensiv.

I begyndelsen af anden halvleg stod fynboen bag endnu en kvalificeret afslutning. Hans hårde spark fik bolden til at brække i luften, og Guglielmo Vicario måtte parere den til hjørnespark igen.

Fakta

Her har Christian Eriksen spillet

Christian Eriksen skiftede fra OB til Ajax, mens han var ungdomsspiller, og i sin seniorkarriere har han spillet for følgende klubber:
– Ajax Amsterdam
– Tottenham Hotspur
– Inter Milan

Siden nåede Eriksen at være tæt på en assist. Han sendte et hjørnespark ind i panden på Stefan de Vrij, men hollænderens hovedstød røg på overliggeren.

Guglielmo Vicario spillede sin første Serie A-kamp, og han var tæt på uventet at holde nullet mod topholdet, men det gik altså galt med 13 minutter tilbage af den ordinære spilletid, da Inter efter et længere tilløb brød dødvandet på måltavlen.

Cagliari nåede at presse på for en overraskende udligning, men måtte tage tomhændet hjem til Sardinien.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu