ANNONCE

Interessant bil i Hagen-sag efterlyses

22. oktober 2020 09:48 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En bil efterlyses nu i sagen om milliardærfruen Anne-Elisabeth Hagen.

Forsvindingssagen – der i 2019 udviklede sig til at blive en drabssag – om milliardærfruen Anne-Elisabeth Hagen efterforskes fortsat.

Nyligt har norsk politi offentliggjort en video, som kan hjælpe politiet på vej mod at klarlægge, hvad der skete i minutterne op til, at milliardærfruen gav sit sidste livstegn fra sig.

Videoen skulle være af en bil, der kører på vejen op mod parrets hjem. Det skriver VG.

En interessant bil

Anne-Elisabeth Hagen, der var gift med Tom Hagen, har været forsvundet siden den 31. oktober 2018.

Året efter blev hun af norsk politi erklæret død. Siden har sagen taget et hav af drejninger.

Onsdag kom der nye oplysninger frem fra politiets indgående efterforskning af sagen.

I løbet af de seneste to år har politiet efterforsket en bil, der på dagen, hvor Anne-Elisabeth Hagen forsvandt, kørte op mod parrets hus på Sloraveien.

Den bil og føreren af den håber politiet nu at finde frem til.

– Det er en interessant bil, og vi ønsker at få kontakt til føreren af den, eventuelle passagerer og vidner, der kan have set den, siger politiinspektør Agnes Beate Hemiø til VG.

Politiet har i samme ombæring offentliggjort en video og billeder af bilen, som det norske medie er i besiddelse af.

På forsvindingsdagen

Bilen er interessant for politiet, da den kører på vejen op til parrets hus. Det særlige er, at den vej kun fører til Anne-Elisabeth Hagen og Tom Hagens hjem.

Optagelsen viser, at der er bevægelse på vejen fra klokken 07.56 og frem til klokken 08.56.

Dernæst er det også tidspunktet, der er afgørende. Bilen skulle være på vej mod huset klokken 09.00 om morgenen den 31. oktober 2018, som er dagen, hvor Anne-Elisabeth Hagen bliver meldt savnet.

Tidligere har norsk politi også oplyst, at hun har sendt en sms til en bekendt og klokken 09.14, som anses for at være det sidste livstegn fra hende.

Derfor understreger politiet også, at bilen er et centralt mål for deres arbejde med klarlægningen af alle bevægelser omkring huset på morgenen for forsvindingen.

Kvaliteten af videoen og billederne af bilen er dog problematiske, derfor er det svært at drage konklusioner om, hvad der præcis sker i tidsrummet fra lidt i otte til lidt i ni den morgen.

Dog har politiet ud fra det lys de kan se på optagelsen antaget, at det er en bil, der første kører mod hjemmet og knap en time senere kører en bil fra hjemmet.

Ægtemand anklaget

Sagen om milliardærfruen har taget sine drejninger i løbet af de seneste to år. Én af de største skete i april 2019.

Den norske milliardær Tom Hagen blev i slutningen af april anholdt og sigtet for drabet på sin kone Anne-Elisabeth Hagen, der har været forsvundet siden oktober 2018.

Sidenhen blev det ved et retsmøde i Nedre Romerike Tingrett besluttet, at han skulle varetægtsfængsles i op til fire uger.

Efter to uger blev den norske milliardær Tom Hagen løsladt fra sin varetægtsfængsling. Det besluttede Landsretten.

På trods af løsladelsen er milliardæren dog fortsat sigtet for drab eller medvirken til drab i sagen, oplyser Tom Hagens forsvarsadvokat.

Politiet har siden ledt efter flere medgerningsmænd, da sagen involverer en række detaljer, som kræver teknisk snilde, hvilket ikke er noget, Tom Hagen besidder, siges det.

I forbindelse med anholdelsen af Tom Hagen blev en anden person også anholdt. Han blev dog kun sigtet for medvirken til kidnapning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu