Interessen for solceller styrtdykker

1. november 2012 07:04 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Interessen for solceller styrtdykker
Billede mangler

I et år har interessen for solceller – og dermed salget – været brandvarmt. Men nu ser det ud som om interessen er kølnet noget.
 
Hos firmaet Energihjem.dk følger man danskernes interesse for blandt andet solceller nøje. Her har man bemærket, at i takt med at kulden er kommet til Danmark er interessen for solceller kølnet voldsomt.
 
Ser man eksempelvisa på, hvad danskerne søger på på internetsøgemaskinen Google, så er indekset for oktober faldet brat.
 
I 2012 er antallet af søgninger på ordet ”solceller” steget fra indeks 18 i januar til indeks 100 i slutningen af september – altså en femdobling i antallet af søgninger på solceller. Det afspejler ifølge Energihjem.dk den vækst, der samtidig har været i branchen.
 
Men i oktober måned er der sket et markant fald i søgningerne fra indeks 100 til indeks 65 – et fald på 35 procent.
 
– Frem til september modtog vi dagligt en stribe opgaver med solceller, men i oktober har vi godt kunne mærke, at interessen for solceller er dalet, og markedet virker til at have toppet i denne omgang. Selvfølgelig modtager vi fortsat solcelleopgaver, men ikke i samme grad som tidligere. Samtidig er regeringen på vej med forringelser i tilskudsmulighederne til solceller, og det har naturligvis også en effekt på antallet af opgaver siger kommunikationschef Michael Müller, Energihjem.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu