Intern krig i Red Bull

30. januar 2013 12:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Intern krig i Red Bull
Billede mangler

Der burde være brede smil på Red Bulls hovedkvarter i Milton Keynes i England.

 

Men det er ikke tilfældet.

For trods tre individuelle VM-titler til Sebastian Vettel og tre VM-titler i konstruktørernes mesterskab i træk, så ligger teamets australske racerkører Mark Webber og chefrådgiver Helmut Marko i åben krig.

Et potentielt springfarligt opgør, da begge anses som særdeles gode venner af Red Bulls ejer og øverste chef, den østrigske milliardær Dietrich Mateschitz.

Fjendskabet bunder i, at Helmut Marko offentligt har givet udtryk for, at Mark Webber slet og ret er for dårlig en racerkører til at vinde en VM-titel i formel 1.

– Det lader til, at Webber i gennemsnit kun har to løb i en sæson, hvor han er uovervindelig. Men så snart hans chancer begynder at se gode ud i mesterskabet, så bukker han under for presset, det medfører, udtaler Helmut Marko ifølge BBC.

Han undrer sig også over, at Mark Webbers udvikling, modsat teamkollegaen Sebastian Vettel, ser ud til blot at flade ud.

Kritikken, der mest af alt ligner et ønske om en fyrreseddel til australieren, får nu Mark Webber til at slå tilbage mod Helmut Marko.

– Hør her, alle på det her niveau har deres egen agenda. Og det har nu gennem lang tid stået helt klart, at jeg ikke er en del af Markos, konstaterer han tørt på sin egen hjemmeside.

Den 36-årige Mark Webber står over for sin syvende sæson hos Red Bull i 2013, hvor han sluttede seneste sæson på en sjetteplads i det samlede mesterskab.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu