ANNONCE

Internet kan blive forstyrret fra dit køkken

25. marts 2020 16:13 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Dårligt internet kan forklares af flere ting.

Hvis du føler, at familiens internet har svært ved at række i disse dage, og hvis du oplever udfald på videoopkald, dårligere kvalitet på Netflix og generelt bare et internet, der ikke spiller, som det plejer, så kan der være flere forklaringer på det.

Dårligere videokvalitet, når du streamer, kan forklares med, at blandt andet Netflix og Youtube har skruet ned for videokvaliteten på deres produkter. Men det kan ikke nødvendigvis forklare alle de problemer, en familie oplever, når de går fra at være spredt for alle vinde i løbet af en almindelig dag, til alle at være samlet under samme tag, koblet på den samme internetforbindelse.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Hvis du oplever udfald på dit net, kan forklaringen gemme sig flere forskellige steder. Ofcom, der er regulerings- og konkurrencemyndighed for udbydere af blandt andet radio, internet og TV i Danmark, skriver ifølge BBC, at svaret på dårligt net kan gemme sig i både køkkenet, og der familiens router står.

Du kan i galleriet til denne artikel få nogle bud på, hvad der gør familiens internet sløvt og nogle råd til, hvordan I kan komme af med problemerne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu