ANNONCE

Intet nyt om livsfarligt kvæstet

8. september 2019 10:07 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mand, der lørdag blev alvorligt kvæstet i en ulykke, er der intet nyt om søndag formiddag.

Søndag morgen er der ifølge Østjyllands Politi ikke noget nyt om tilstanden hos den 65-årige mand, der kort før klokken 18 lørdag blev livsfarligt kvæstet i en trafikulykke på Viby Ringvej ved Aarhus.

Se video hos Local Eyes.

Det oplyser vagtchef Peter Hallstrøm til Newsbreak.dk. I udgangspunktet orienteres politiet kun, hvis der er ændringer i tilstanden hos tilskadekomne.

Ulykken skete på ringvejen, ring 2, i nordlig retning kort efter Søren Frichs Vej. Den 65-årige kom på uforklarlig vis i slinger, og hans bil skred ud over en græsrabat.

Dermed befandt bilen sig altså pludselig i modsatrettet vejbane, og i den forbindelse kørte han ind i en modkørende bil, som blev ført af en 44-årig mand.

I sin bil havde den 44-årige sin mor på passagersædet og sin søn på bagsædet. Sidstnævnte sad i en autostol. Ingen af de tre kom alvorligt til skade i ulykken.

Det gjorde til gengæld den 65-årige, der sad teknisk fastklemt. Det betyder, at han ikke ved egen hjælp kunne komme ud af sit køretøj. Efterfølgende blev det konstateret, at han var livsfarligt kvæstet.

Tilstanden er muligvis den samme søndag formiddag. I sin døgnrapport skriver Østjyllands Politi, at manden er kritisk skadet. Ulykken blev anmeldt 17.56.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu