Irriteret Ward: Kessler lyver

23. januar 2013 07:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Irriteret Ward: Kessler lyver
Mikkel Kessler scorer angiveligt 15 millioner kroner for at gå i ringen på lørdag.
Mikkel Kessler

Den danske bokser, Mikkel Kessler. Arkivfoto.

Den amerikanske bokser raser mod Mikkel Kessler.

 

Det er boksekampen, som aldrig helt vil dø. I hvert fald ikke før den én gang for alle bliver udkæmpet mand mod mand i ringen.

Problemet er bare, at Mikkel Kessler og Andre Ward er rygende uenige om, hvem der reelt står i vejen for en revanche for danskerens nederlag til den amerikanske verdensmester i 2009.

Men hvorfor egentlig tale om Ward, nu hvor Mikkel Kessler står foran et formodentlig dobbelt VM-brag mod engelske Carl Froch og Ward er ude med en skulderskade?

Fordi en revanche mellem Kessler og Ward netop ligner den ultimative, men også logiske gulerod for vinderen af danskerens kommende kamp mod Froch.

Og måske netop af den grund kunne Mikkel Kessler ikke dy sig for at sende en usædvanlig og giftig stikpille af sted mod sin amerikanske overmand, dagen efter boksebraget mod Carl Froch blev en realitet i sidste uge.

– Hver gang vi har talt med Andre Ward, så bliver det aldrig til noget. Han vil ikke bokse på udebane, eller også kræver han et eller andet vildt. Der er altid ballade med ham. Han tør ikke bokse i udlandet, og derfor er han ikke en værdig mester, sagde Mikkel Kessler.

Det er den udtalelse, der nu får Andre Ward til at gå til modangreb. For han er træt af at høre på Kessler, som han slet og ret beskylder for at lyve:

– Mikkel Kessler bliver ved med at sige, at han vil have en kamp mod mig igen. Men han vil jo ikke, når det kommer til stykket. Og derfor føler jeg, at jeg nu er nødt til at sige noget. For det passer ikke, konstaterer Andre Ward tydeligt irriteret over telefonen fra USA.

Men det er ikke kun Kesslers udsagn om, at han ikke er en værdig mester, der har gjort Ward tosset. Også den danske WBA-mesters syn på hans boksestil gør ham rødglødende.

– Andre Ward er dygtig til det, han kan. Men som jeg har talt med Carl Froch om, så vil vi bokse en rigtig kamp. Vi vil have en krig og vise, hvem der er den bedste bokser. Ikke hvem der er bedst til at stå og holde, nikke skaller, slå i nakken og så holde igen. Det er ikke en ordentlig kamp, forklarede Kessler.

En udtalelse, der har fået Andre Ward til at miste alt for sin danske bokse-kollega.

– Jeg havde meget stor respekt for Mikkel Kessler før vores kamp. Jeg respekterede også Kessler efter kampen, som jeg vandt på helt fair vis. Jo, der var uheldigvis nogle skaller i løbet af kampen, men sådan nogle ting kan altså ske under en boksekamp, siger han og fortsætter:

– Selv i sejrens sødme har jeg aldrig hånet Kessler. Jeg respekterede ham og de danske boksefans. Men i den tabende stund er han blevet respektløs over for mig ved at lyve om, hvorfor jeg vandt og alt det der. Det er usmageligt, og det er egentlig bare trist at høre på.

Selvom kampen mellem Kessler og Froch er udskreget som en af de største i 2013, så har Andre Ward ikke meget til overs for den.

– Skal jeg fortælle dig, hvorfor Kessler og Froch helst bare vil møde hinanden igen? Det er fordi, det er en lettere kamp for begge to. Var jeg Mikkel Kessler, så ville jeg da hellere kæmpe mod mig igen og revanchere mit nederlag og få mit bælte tilbage, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu