Ishockeymestre mod Rødovre i kvartfinaler

25. februar 2013 23:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ishockeymestre mod Rødovre i kvartfinaler
Billede mangler

Herning Blue Fox tabte grundseriens sidste kamp i Esbjerg efter sudden death, men det ene point var lige nøjagtigt nok til, at de forsvarende mestre kunne kapre førstepladsen fra Frederikshavn White Hawks, der var oversiddere i sidste runde.

 

Dermed blev det de blå ræve fra heden, der fik lov til at vælge først, da der skulle vælges modstandere i AL-Bank Ligaens kvartfinaler.

Her valgte Blue Fox-træner Todd Bjorkstrand at tage tyren ved hornene ved at vælge Rødovre Mighty Bulls i kvartfinalerne, som spilles bedst af syv kampe.

Derefter var det Frederikshavn White Hawks, der skulle vælge, og nordjyderne valgte den lange tur til Herlev.

Herlev Eagles blev ganske vist nummer otte i grundspillet, og de var dermed det lavest seedede hold, men i grundserien lykkedes det faktisk for ørnene at tage syv point i de indbyrdes opgør mod de hvide ørne, der altså fik otte point i de fem grundseriekampe mod forstadskøbenhavnerne.

– Vi håber, at vi har tabt de kampe, vi skulle mod Herlev, sagde frederikshavnernes Mike Grey.

Aalborg Pirates, der kommer til kvartfinalerne med ny træner i skikkelse af Heikki Mäkelä, valgte derefter at spille mod Odense Bulldogs, og derefter stod det klart, at den fjerde kvartfinale bliver et lokalopgør mellem Sønderjyske og formstærke EfB Ishockey.

Første kvartfinalekamp er på fredag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu