Islandsk klub bekræfter angriber-salg til FCK

9. april 2013 12:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Islandsk klub bekræfter angriber-salg til FCK
Billede mangler

Andreas Cornelius, Cesar Santin og Igor Vetokele får konkurrence i FCK-offensiven fra den kommende sæson. I weekenden kunne det islandske medie mbl.is berette, at FC København til sommer forstærker sig med den 18-årige angriber Kristján Flóki Finnbogason. Nu bekræfter Finnbogasons klub, at en handel er på plads og underskrevet.

 

– Kristján kommer til København til august. Han underskrev en kontrakt i forgårs, efter vi et par dage tidligere var blevet enige med FC København om en handel, siger bestyrelsesformand i FH, Viðar Halldórsson, til sporten.dk.

Ifølge formanden går Finnbogason direkte ind i FC Københavns førsteholdstrup, når han forlader fødeøen om fire måneder. 

Kristján Flóki Finnbogason har tidligere været under lup fra klubber som AZ Alkmaar og Ajax Amsterdam, men nu trækker han i stedet den hvide FCK-trøje over hovedet. Nogen million-handel er der dog ikke tale om, hævder Viðar Halldórsson.

– Det er aldrig en voldsomt stor handel, når der er tale om så ung en fyr, men forhåbentlig bliver det et stort skifte for Kristján, fastslår han.

Kristján Flóki Finnbogason bliver den fjerde islænding i FC Københavns trup. Cheftræner Ariël Jacobs råder i forvejen over Rurik Gislason, Ragnar Sigurdsson og Sölvi Ottesen. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu