ANNONCE

Jacob sprængte sig selv, sin søn og sin ven i stumper og stykker

8. oktober 2018 10:08 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En vaskeægte tragedie er nu opklaret, mener politiet. Breve sendt til pårørende afslørede den frygtelige sandhed.

En tragisk eksplosion rystede i den sidste september-weekend den amerikanske by Allentown i staten Pennsylvania, USA. I en bil, der pludselig eksploderede, sad nemlig en 26-årig mand, hans toårige søn og en mand i 60’erne. Alle tre omkom.

Nu mener politiet at have afdækket sagen, og en række breve har afsløret det hele, skriver amerikanske CBS News. Omkring 50 føderale agenter har været involveret i efterforskningen på eksplosionsstedet, der af en politichef beskrives som et af de værste, han nogensinde set.

Samme melding har en beboer i det område, hvor den hjemmelavede bilbombe gik af, tidligere givet til lokalavisen The Morning Call, skriver CBS.

– Branden var helt vild. Bilen var stort set splittet i to stykker, beskrev Carlos Perodin, der sad og så fjernsyn med sin kone, da en øredøvende eksplosion lød. Et andet øjenvidne siger, hun så kropsdele spredt over hele vejen.

Han havde det frygteligt

Politiet afslører nu, at gerningsmanden bag bomben med al sikkerhed tilgængelig er den 26-årige mand. Han hedder Jacob Schmoyer, og en række breve, han sendte til sine pårørende op til det tragiske mord og selvmord, har været et vigtigt bevis.

Brevene dukker først op i dagene efter eksplosionen, og i dem beskrev den 26-årige mand, hvordan hans liv var helt til rotterne. Han havde det frygteligt, siger politiet. I samme ombæring indrømmede den 26-årige Jacob en række lovovertrædelser, han mente, han aldrig kunne slippe. Jacobs bedstemor Kathleen Pond fik et af brevene.

– Jeg var helt sikker på, han aldrig ville kunne gøre den slags. Inderst inde vidste jeg måske, han ville gøre det ved sig selv, men aldrig til J.J (sønnens kælenavn, red.).

Politiet mener, at bomben bestod af to forskellige eksplosive komponenter, der var gemt enten under forreste passagersæde eller i et handskerum mellem de to forsæder, men den voldsomme eksplosion har efterladt bilrester over flere gadeblokke.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu