Jacobs: Mesterskabet skal ties ihjel

16. marts 2013 15:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jacobs: Mesterskabet skal ties ihjel
Billede mangler

Det ligner efterhånden kun et spørgsmål om tid, inden det danske mesterskab rent matematisk er tilbage i Parken. Efter fredagens sent sikrede sejr over AC Horsens fører Løverne – dog med en kamp mere end konkurrenterne – Superligaen med 17 point ned til nummer to, FC Nordsjælland. De nærmeste konkurrenter har 33 point at spille om.

Dagen, hvor FC København sikrer sig mesterskabet, kan derfor være tæt på. Men dét tales der ikke om i klubben. Tværtimod er det FCK-træner Ariël Jacobs’ mål at hive opmærksomheden væk fra tabellen og den overbevisende føring.

– Det gælder om ikke at tale om det. Snakkede vi om, at det hele er vundet om et antal uger eller to måneder, ville vi tænke over det, og så ville usikkerheden følge efter, fortæller Jacobs til sporten.dk.

I stedet forsøger den belgiske succestræner at fokusere på andre mål for sit hold end resultater og tabeller. Det kan være med til at modvirke den store fjende; gummiben.

– Først og fremmest prøver vi at præstere godt, og så kommer resultaterne normalt derefter. Men det er op til os i trænerteamet, at finde mange andre mål for holdet udover resultater. Det kan være konsistens i løbet af en hel kamp, individuelle forbedringer og forbedringer som hold helt generelt. Sætter vi andre mål, forbedres præstationerne, og så kommer resultaterne, forklarer Jacobs.

Følger FC København blot med de nærmeste konkurrenter i pointantal de kommende uger, er mesterskabet tilbage i Parken den 28. april. Her spiller Løverne i øvrigt hjemme mod AGF.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu