Jager tre mænd efter røveri mod smykkehandler

20. februar 2013 14:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jager tre mænd efter røveri mod smykkehandler
Billede mangler

Tre mænd er stadig på fri fod, efter de onsdag klokken 11 begik røveri mod juvelerbutikken P. Hertz på Købmagergade i det centrale København.

 

Mændene er angiveligt flygtet til fods, efter deres flugtfartøj, en ældre rød Ford med svenske nummerplader, blev flyttet af en person, der var i nærheden og så de formodede gerningsmænd. Personen har tilsyneladende flyttet bilen så langt væk, at gerningsmændene måtte tilsidesætte deres flugtplaner og altså tage flugten til fods.

Det vides endnu ikke om, der var tale om et væbnet røveri, ligesom politiet ikke har overblik over røvernes udbytte.

Ifølge signalementet fra Københavns Politi menes de tre mænd alle at være østeuropæiske, 180 til 190 centimeter høje og mellem 25 og 30 år gamle.

Den ene er skaldet og bar blå jeans samt en mørk trøje med lynlås og logo på højre arm og bryst, den anden bar en mørk hættejakke og blå jeans, mens den sidste var iført en gul hue med blå striber samt en vindjakke, der er hvid foran og med mørke ærmer.

Hvis personer i området skulle have set personer, der passer på signalementet, hører Københavns Politi gerne om det på telefon 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu