Jagt på knallertkører: Motorcykelbetjent trukket hen ad asfalten

16. november 2018 15:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En 15-årig ung knallertkører på flugt blev torsdag standset af en motorcykelbetjent, der kørt ind foran knallertkøreren. Betjenten blev efterfølgende hevet af motorcyklen og trykket efter knallerten.

Jagt på knallertkører: Motorcykelbetjent trukket hen ad asfalten
Arkivfoto.

En motorcykelbetjent fra Østjyllands Politi måtte torsdag sys med flere sting i benet, efter at have standset og anholdt en meget voldsom 15-årig dreng.

Betjenten opdagede den 15-årige dreng på Hadsundvej i Randers C, og besluttede sig for at standse ham, da teenageren kørte uden nummerplader og med meget høj fart. Den 15-årige ville dog ikke standse frivilligt, selvom betjenten satte blink og udrykning på motorcyklen. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Efter en kortere jagt kørte betjenten ind foran knallert, så føreren blev tvunget til at sætte farten ned.

Den 15-årige valgte dog at køre direkte ind i benet på betjenten, der skyndte sig at gribe fat i den unge mand for at få ham til at stoppe.

Hevet ud over motorcyklen

Men den unge knallertkører satte nu gang i knallerten igen og begyndte at køre. Betjenten, der stadig havde fat i drengen, blev derfortrukket ud over motorcyklen og røg ned på asfalten, hvor han blev slæbt flere meter, inden knallerten væltede. Herefter kunne betjenten anholde den 15-årige dreng, der dog stadig strittede imod.

Den 15-åriges forældre blev tilkaldt, og drengen blev sigtet for vold mod en politimand og for at have bragt andres liv og førlighed i fare.

Derudover kan den 15-årige formentligt ifølge politiet se frem til flere sigtelser efter færdselsloven.

Betjenten fik en større flænge i benet og måtte efterfølgende en tur på skadestuen.

Trukket 20 meter

Episoden torsdag skete blot en enkelt dag efter en tilsvarende sag onsdag, hvor en betjent ligeledes fra Østjyllands Politi blev trukket 20 meter efter en bil, som han forsøgte at få til at standse.

Det skete i forbindelse med et færdselsuheld på Jernaldervej i det vestlige Aarhus kort før klokken 19 onsdag aften.

Som følge af uheldet spærrede politiet strækningen af, og det skabte køkørsel.

Kvinden brød ud af køen i sin bil. En betjent forsøgte at få hende til at standse, hvorved han væltede og blev trukket efter bilen.

Du kan se her hvordan dén episode udviklede sig: Betjent slæbt 20 meter efter bil

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu