Jakob Fuglsang: Nu lever jeg drømmen ud

3. marts 2013 12:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jakob Fuglsang: Nu lever jeg drømmen ud
Billede mangler

En kaptajnrolle for et stort cykelhold – den grund alene er nok til, at Jakob Fuglsang lever drømmen ud som cykelrytter.

 

Allerede i dag får den danske kaptajn på Astana-holdet så muligheden for at bevise sit værd, når sæsonen 2013 bliver skudt i gang med Paris-Nice.

– Selvfølgelig er der en risiko for, at drømmen brister, men jeg har fået en kæmpe mulighed for at leve drømmen ud, og den mulighed vil jeg gøre alt for at udnytte, siger Jakob Fuglsang forud for løbet til Ekstra Bladet.

Paris-Nice er første skridt for Jakob Fuglsang på vejen til sæsonens helt store mål – Tour de France. 

– Jeg er ikke bange eller specielt nervøs. Holdet lægger ikke noget stort pres på mig, og jeg skal ikke vinde Tour de France i år. Jeg er realistisk nok til at vide, at det ikke kommer til at ske, forklarer Astana-rytteren.

Samtidig løfter den 27-årige dansker sløret for, hvad succeskriteriet for sommerens Tour de France er. 

Han betegner en top-ti-placering som ‘ovenud tilfredsstillende’.          

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu