Jannik scorede tvillinger og to mål

4. marts 2013 19:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jannik scorede tvillinger og to mål
Billede mangler

Sikke en historie, Jannik Hansen en dag vil kunne fortælle sine to sønner.

 

Først nedkom hans kone, Karen, med tvillinger, og uden at have lukket et øje hele natten leverede Vancouver Canucks’ danske stjerne på isen med et mål og en assist.

Det eneste, der manglede i den perfekte happy ending, var en Vancouver-sejr.

Jannik Hansen oplevede to medrivende dage, han aldrig glemmer.

Lørdag aften lokal tid spillede han på hjemmebane og var med et mål og en assist en nøglespiller i Canucks’ 5-2 sejr over Stanley Cup-mestrene, Los Angeles Kings.

Det var meningen, Canucks-spillerne skulle være rejst til søndagens kamp på udebane mod Calgary Flames direkte fra omklædningsrummet, men på grund af sne i Calgary blev flyet aflyst og spillerne sendt hjem.

Havde det ikke sneet i Calgary, ville Jannik Hansen have mistet et af de største øjeblikke i sit liv.

– Få minutter efter, at jeg var kommet ind ad døren, gik vandet, og Karen og jeg måtte af sted til sygehuset. Det var heldigt, at jeg var der, fortæller Jannik Hansen til The Vancouver Sun.

De to sønner skal hedde Lucas og Daniel. Der er to minutter imellem dem. Den ældste, Lucas, kom til verden kl. 5.11 lokal tid søndag morgen.

– At blive far er en speciel følelse, som er svær at beskrive, siger Jannik Hansen.

I NHL er der tilsyneladende ikke noget, der hedder barsel, for tidligt søndag eftermiddag sad Jannik Hansen i flyet på vej til Calgary.

Det er ikke lykkedes sporten.dk at få en kommentar, men formentlig har han fået en lur på vejen. Hans evne til at koncentrere sig om en opgave er legendarisk.

I Calgary gentog han kunststykket fra kampen mod Los Angles Kings med et mål og en assist, men Canucks måtte se sig slået 2-4.

Jannik Hansen blev kåret som kampens tredjebedste spiller og fik denne bemærkning med fra sin holdkammerat Alex Burrows:

– Han sover ikke, får tvillinger og spiller “a hell of a game”.

Forhåbentlig bliver der tid til én på øjet og et besøg eller to på hospitalet hos Karen, Lucas og Daniel, inden han skal spille den næste kamp tirsdag hjemme mod San Jose Sharks.

Jannik Hansens mål i Calgary var specielt. Det var hans scoring nr. 50 i 345 NHL-kampe, deraf 54 i playoff. I alt er han noteret for 129 point.

Vancouver Canucks ligger nr. 3. i Western Conference efter Chicago Blackhawks og Anaheim Ducks.

De seks danske NHL-spillere har scoret i alt 14 mål i denne sæson med Jannik Hansen og Phoenix Coyotes’ Mikkel Bødker i toppen med henholdsvis fem og fire.

Frans Nielsen blev natten til mandag matchvinder på straffeslag, da New York Islanders i Nassau Coliseum besejrede Ottawa Senators’ med Peter Regin 3-2.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu