Ottesen flytter til Miami

10. februar 2013 12:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ottesen flytter til Miami
Billede mangler

Først var det Lotte Friis og Pernille Blume, der pakkede taskerne og forlod Danmark og landsholdets træningscenter i København for at flytte til Nice i Frankrig.

Nu følger sprinteren Jeanette Ottesen Gray efter. Eller næsten, i hvert fald.

Den danske verdensmester på 100-m-fri på langbane er rejst til Miami, hvor hun den næste måned træner med det professionelle svømme-hold, der er tilknyttet University of Miami.

– Jeg er lige ankommet til Miami, hvor jeg skal opholde mig den næste måned. Jeg skal træne med Pro-holdet der er tilkoblet University of Miami, det er et sprint hold hvor der bliver fokuseret meget på fart og eksplosivitet Lige noget for mig, skriver hun på sin blog på www.jeanetteottesen.dk.

Indtil videre bliver hun i Miami frem til marts måned, hvor hun vender hjem for at svømme Danish Open i Bellahøj Svømmestadion i København i påsken.

– Jeg er utrolig spændt på hvordan det kommer til at gå her, jeg er her helt alene og kender ingen, så det er bare med at have et åbent sind og suge til sig af ny inspiration, lyder det fra Ottesen Gray, der lover at tage lidt af Floridas lunere vejr med hjem, hvis hun kan.

– Håber I alle har det godt derhjemme. Jeg skal forsøge at tage solen med hjem i marts måned, skriver hun.

Dermed vender Jeanette Ottesen Gray hjem tids nok til at hilse på elitecentrets nye træner, Shannon Rollason. Den australske toptræner afløser Paulus Wildeboer, der har forladt Danmark til fordel for en stilling i Australien.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu