Jeanette Ottesen ser frem til ny træner

18. februar 2013 20:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jeanette Ottesen ser frem til ny træner
Foto: Jeanetteottesen.dk.

Verdensmesteren Jeanette Ottesen træner i Florida mens hun venter på ny svømmechef i Danmark.

 

Karismatiske Paulus Wildeboer er rejst til Australien. Hans afløser flyver den modsatte vej. Til marts begynder Shannon Rollason som ny træner for det nationale træningscenter (NTC).

Jeanette Ottesen Gray glæder sig til at arbejde med den nye, australske træner, der skal stå på bassinkanten i Bellahøj Svømmestadion i København.

– Jeg har hørt meget forskelligt om ham. Jeg har hørt han er rigtig god på de korte distancer, 50 og 100 meter, og det synes jeg lyder ekstremt positivt, siger Jeanette Ottesen Gray til Svoem.dk.

Sprinteren, der blev verdensmester på 100-m-fri i 2011 og nu satser på 50-meter-løbene, træner for øjeblikket i Florida. Her prøver hun kræfter med de professionelle svømmere, der er tilknyttet University of Miami.

Det er planen, at hun vender hjem til Danmark i slutningen af februar, inden den nye træner tiltræder.

– Jeg har også hørt, at han forventer rigtig meget af sine svømmere, og er lidt af en kontrolfreak på den gode måde, da der er mange sprinttrænere, der godt kan blive lidt for loose i det, og der har jeg stadigvæk brug for en træner der kan give mig et spark i røven hvis det er nødvendigt, lyder det fra landsholdssvømmeren, der var meget tilfreds med Paulus Wildeboer.

– Så jeg håber ikke vi får en modsætning til Paulus. Jeg håber vi får lidt af det samme, og så alligevel ikke, for der er altid nogle ting man gerne vil have skal være anderledes.

Imens Ottesen Gray træner i Florida, er det øvrige landshold rejst til Phuket i Thailand på træningslejr.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu