ANNONCE

Jeanetts lig uidentificeret i tre måneder

2. august 2012 16:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Jeanetts lig uidentificeret i tre måneder
Billede mangler

Liget af den 48-årige Jeanett Rask Thomas drev i land i Polen 1. april, men først mere end tre måneder senere landede oplysningerne hos dansk politi. Det oplyser vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Jens Møller.
– På baggrund af blandt andet en vielsesring mente polsk politi, at det kunne være en sag, der var interessant i Skandinavien, siger Jens Møller til Ritzau.
– Oplysningerne om liget bliver sendt ud internationalt 9. juli og lander på vores bord den 10. Morgenen efter tager vi op og underretter hendes mand om, at vi formoder, der er tale om Jeanett Rask Thomas’ lig, tilføjer han.
Han understreger, at det endnu ikke er 100 procent bekræftet af polsk politi, at der er tale om den 48-årige dansker. Københavns Politi afventer fortsat svar på identifikationsoplysninger – heriblandt tandsæt – som er sendt til Polen midt i juli.
– Men vi tror meget på, at det er hende, og det er også grunden til, at vi har underrettet manden, siger Jens Møller.
Ud over vielsesringen har polsk politi sendt billeder af den afdøde kvinde, hvorudfra politiet har vurderet, at der med stor sandsynlighed er tale om Jeanett Rask Thomas.
Hvorfor det har taget polsk politi tre måneder at sende oplysningerne om liget videre, kan og vil Jens Møller ikke komme ind på.
– Jeg har ikke nogen kommentar til, hvad polsk politi gør og hvorfor, siger han og forklarer, at vielsesringen af polsk politi blev opfattet som en ring med et barns fødselsdato indgraveret.
I virkeligheden var der tale om manden Lars Thomas’ navn og datoen for deres bryllup.
– Det kæder de åbenbart ikke sammen – om det skyldes en anden tradition for ringe, det ved jeg ikke, siger vicepolitiinspektøren.
Jeanett Rask Thomas forlod sit hjem på Ægirsgade på Nørrebro i København 10. februar og kom aldrig tilbage.
Polsk politi har ikke fundet tegn på en forbrydelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu