ANNONCE

Efter sexkrænkelse: -Jeg tilgiver Morten

7. oktober 2020 18:57 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

Lotte Rod har været ved tasterne.

Efter sexkrænkelse: -Jeg tilgiver Morten
Lotte Rod (RV) skriver på sin Facebook, hun er ked af, det er kommet så vidt. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Morten Østergaard har trukket sig som politisk leder for De Radikale efter at have krænket partifællen Lotte Rod.

– Jeg har svigtet mit parti og dermed også offentligheden, fordi jeg ikke havde modet til at erkende, at det ikke var nok, at jeg sagde undskyld til Lotte, men at jeg også nødt til at være åben om, at det var mig, sagde han efter onsdagens møde.

Nu skriver Lotte Rod på sin Facebook-side, hun har tilgivet Morten Østergaard.

“Morten har sagt undskyld til mig, og jeg har tilgivet ham. Det er ikke længere det, der skete, der er problemet, det er håndteringen. Jeg er ked af, at det er endt her, fordi jeg holder af Morten. Det var ikke min mening. Det vigtige for mig er, at vi får en kulturændring. Ikke kun i mit parti – men i alle partier og alle andre steder”, skriver hun.

– Jeg har svigtet i sagen om Lotte Rod. Jeg har sådan set ikke svigtet Lotte. Fordi det var mig, hvis hånd hun fjernede for næsten et årti siden fra sit lår, sagde Morten Østergaard (RV) efter mødet onsdag.

Morten Østergaard, der i 2014 afløste Margrethe Vestager som politisk leder, bliver afløst af Sofie Carsten Nielsen, der hidtil har været næstformand og politisk ordfører.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu