Jelved har luftet Bondo-støtte flere gange

7. marts 2013 18:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jelved har luftet Bondo-støtte flere gange
Foto: Facebook.

Kulturminister Marianne Jelved (R) har tre gange de seneste dage givet sin uforbeholdne støtte til lærernes formand, Anders Bondo Christensen, i de højspændte forhandlinger om lærernes overenskomster, som risikerer at ende i en konflikt i løbet af de kommende uger. Det skriver b.dk.

 

»Jeg håber, han vinder,« sagde kulturministeren torsdag eftermiddag på en konference på CBS i København uden at trække på smilebåndet.

Hun gentog sin udtalelse – og sendte altså støtte af sted til lærerformanden for anden gang – da hun efterfølgende besvarede et opfølgende spørgsmål fra salen. Flere mediechefer var til stede, herunder Berlingskes chefredaktør Lisbeth Knudsen.

Selv hævder Marianne Jelved nu via sin Facebook-profil, at hun har lavet et »satirisk indslag«, og at der ikke må »herske tvivl om, at jeg støtter regeringens reform for folkeskolen«.

For det tredje sendte Marianne Jelved allerede tirsdag aften et lignende budskab af sted, da der var møde i publicistklubben hos Berlingske i Pilestræde. Her sagde kulturministeren, at hun håber, han »ikke taber«.

Uanset om Marianne Jelved nu trækker i land, så sætter Anders Bondo Christensen pris på, at hun har givet sin støtte til ham med sine udtalelser.

»Marianne Jelved selv har rigtig stor forstand på skolen. Udover at være lærer, så er hun cand.pæd – derfor ved hun lige præcis, hvor meget det betyder, at der er kvalitet i undervisningen. Jeg savner i den grad, at de diskussioner, vi har om udvikling af Folkeskolen, bygger på den viden, vi har. Og Marianne Jelved er en af de politikere, der har en rigtig grundig viden om, hvad der sker på den gode skole. Derfor betyder det rigtig meget, hvad hun siger,« lyder det fra lærerformanden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu