Jelved: »Jeg håber, Bondo vinder«

7. marts 2013 16:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jelved: »Jeg håber, Bondo vinder«
Billede mangler

Danmarks Lærerforening (DLF) har tilsyneladende en ven i regeringen. Mens hendes partileder Margrethe Vestager (R) beskylder lærerne for at skabe myter i striden om en ny arbejdstidsaftale, håber kulturminister Marianne Jelved (R), at DLF trækker sig sejrrigt ud af forhandlingerne med Kommunernes Landsforening (KL).

 

Bemærkningen faldt torsdag på Copenhagen Business School, hvor kulturministeren deltog i en konference med flere topchefer fra landets medievirksomheder. Her sagde Jelved, at hun »håber, Bondo vinder« – med henvisning til DLF-formand og lærernes chefforhandler, Anders Bondo Christensen.

Hun bekræftede efterfølgende over for flere af de deltagende, at hun er på lærerformandens side.

»Alle har rottet sig sammen mod ham … Regeringen og KL,« sagde Marianne Jelved ifølge Radio24syvs nyhedschef, Jan Bjarke Nielsen, der deltog i mødet.

Berlingske Nyhedsbureau har forsøgt at få kulturministeren til at uddybe sine bemærkninger, men det er ikke lykkedes at få hende i tale.

Kulturministeriet oplyser imidlertid, at der var tale om et satirisk indlæg fra ministerens side, og at hun ikke ønsker at blande sig i forhandlingerne mellem KL og DLF.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu