Jesper Petersen får plads i otte udvalg

4. april 2013 11:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jesper Petersen får plads i otte udvalg
Billede mangler

Jesper Petersen (S), der indtil for kort tid siden var politisk ordfører for SF, bliver medlem af otte udvalg i Folketinget.

 

Det oplyser Socialdemokraterne i en pressemeddelelse efter et gruppemøde, hvor Jesper Petersen er blevet udpeget.

Jesper Petersen får plads i Skatteudvalget, Transportudvalget, Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Klima-, Energi- og Bygningsudvalget, Retsudvalget, Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, By- og Boligudvalget og Færøudvalget.

Jesper Petersen, der siden han meldte sig ind i partiet har understreget, at han ville starte på bagerste række, er tilfreds.

»Jeg er glad for udvalgsposterne og glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Der er både områder, jeg kender godt og andre, hvor jeg vil få mulighed for at opdyrke nyt land og komme ind i nogle sager, jeg ikke har arbejdet meget med før,« siger han i pressemeddelelsen.

»Hvilke aspekter af de forskellige udvalg, jeg skal arbejde særligt med, skal jeg nu afklare sammen med ordførerne og de øvrige socialdemokratiske medlemmer af de forskellige udvalg. Jeg er glad for at blive vist tillid til, at jeg kan bidrage på disse områder«.

Jesper Petersen forlod SF i forrige uge til fordel for Socialdemokraterne. Med ham fulgte europaparlamentariker Emilie Turunen (S) og tidligere folketingsmedlem for SF Nanna Westerby (S).

De tre profiler begrundede blandt andet deres exit med, at SF har haft svært ved at tage magten på sig.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu