Jim Lyngvilds mand i voldsom ulykke

20. februar 2020 10:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Kæmpetræ vælter ned lige oven i bilen hvor manden sad.

Modekongen Jim Lyngvilds mand, Morten Paulsen, var onsdag impliceret i en voldsom ulykke hvor et kæmpetræ væltede lige ned direkte i den bil, han kørte i ved en skov i Vissenbjerg på Fyn.

Det bekræfter Jim Lyngvild over for Newsbreak.dk.

Ud over Morten Paulsen sad også en af parrets fælles venner, Morten Skov, i bilen.

Artiklen fortsætter under videoen

Jim Lyngvild siger, at begge tilsyneladende er sluppet fra ulykken uden fysiske mén, men at hans mand har brug for at fordøje den voldsomme oplevelse og derfor ikke har brug for at tale med pressen om ulykken. Men det vil Jim Lyngvild til gengæld gerne.

– Hold da kæft, hvor finder man ud af hvor skrøbeligt livet er, hvor meget man skal huske at kysse hinanden godnat og sige godmorgen, når sådan noget her sker, siger Jim Lyngvild.

Ulykken skete onsdag klokken 14.30.

Væltede pludseligt

Morten og Morten kom kørende forbi skoven, da et kæmpetræ pludselig væltede. Det skete ikke af sig selv, men fordi en mand med motorsav netop havde fældet det, lyder forklaringen.

– Træet vælter, rammer ned lige foran bilen og river kofangeren af. Det hopper op igen og falder direkte ned på taget over bagsæderne. Havde der siddet nogle på bagsæderne, var deres hoveder blevet kvast. Træet springer igen op og rammer ned på anhængertrækket og får bilens forende til at lette fra vejen – traileren er total smadret. Ja nærmest pulveriseret, siger Jim Lyngvild.

Takker de højere magter

Efter ulykken mener modekongen, at der er grund til at takke de højere magter.

– Faktisk bremser Morten bilen ned kun 500 meter før ulykken. Da kommer der nemlig pludselig en dame gående ud på vejen. Det sekund, de er blevet forsinket, har måske reddet deres liv, siger Jim Lyngvild.

Rasende

Jim Lyngvild er ikke kun rystet – han er også rasende.

Rasende over, at det kan ske, at et så stort træ ender med at blive fældet, så det vælter ud over en offentlig vej.

– Det er jo livsfarligt. Jeg bliver provokeret over, at man kan finde på at fælde så store træer uden at have professionelle indblandet. Det er jo sindsygt, at et menneske går helt alene og fælder træer på den måde. Jeg ved godt, at det ikke skete med vilje, men det er en hovedløs handling siger Jim Lyngvild.

Morten Paulsen og hans kammerat er i dag ved at bliver undersøgt for eventuelle piskesmæld i forbindelse med ulykken.

I døgnrapporten

Ulykken onsdag eftermiddag er kort beskrevet i Fyns Politis døgnrapport.

Her står der:

Part 2 i personbil med påhængsvogn kørte i sydlige retning, da et træ væltede i forkert retning over kørebanen, i forbindelse med fældning af det. Træet ramte ned i personbil og påhængsvogn med materielskade til følge.

Newsbreak.dk forsøger at få en kommentar fra Fyns Politi til ulykken. Det er uvist, hvem der stået for træfældningen. Ved du noget, kan Newsbreak.dk kontaktes på email: redaktion@newsbreak.dk

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu