ANNONCE

Jønke færdig i Hells Angels

18. november 2020 16:42 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Ifølge Ekstra Bladet skal han være i 'bad standing'.

Jørn ‘Jønke’ Nielsen er ikke længere med i Hells Angels.

Det skriver han i et opslag på Facebook.

“Efter knap fyrre år med klubben er det slut. Jeg er netop blevet fortalt, at jeg er smidt ud. Jeg er naturligvis ikke enig i beslutningen, baggrunden for den og måden den blev truffet på. Den står dog ikke til at ændre”, står der i opslaget.

Ifølge Ekstra Bladet er Jønke nu i ‘bad standing’. Det betyder, at det ekskluderede medlem har et eller andet udestående med klubben.

“Desuden skal eks-medlemmet fjerne alle tatoveringer, der har med klubben at gøre”, skriver Ekstra Bladet.

Newsbreak.dk har via mail bedt klubben om en kommentar til ekskluderingen.

Dømt for drab

60-årige Jørn Jønke Nielsen, der i årevis har været uofficiel talsmand for rockerklubben, er tidligere dømt for vold og drab.

Eksempelvis er han dømt for i 1984 at have ligget på lur i en varebil og ventet på sit offer, Henning Norbert Knudsen – kaldet “Makrellen” – der var præsident i den rivaliserende rockergruppe Bullshit.

Han blev skudt og dræbt med en maskinpistol, hvilket blev kulminationen på en blodig rockerkrig, der frem til december 1986 kostede 12 personer livet.

16 års fængsel

Jørn Jønke Nielsen flygtede efter drabet i skjul i udlandet. I 1988 vendte han hjem til Danmark og tilstod. Han blev idømt 16 års fængsel for likvideringen.

Under sin flugt og i forbindelse med den efterfølgende afsoning skrev han tre selvbiografier og romaner. Her berettede han blandt andet om sin voldelige adfærd, om “brødrene” i rockerklubben samt om politiet, som han foragtede.

Samme år, som Jørn Jønke Nielsen vendte tilbage, brændte Bullshit sine klubveste, og klubben opløste sig selv.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu