Johan Wiland trækker vejret igen

17. april 2013 15:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Johan Wiland trækker vejret igen
Billede mangler

Det så skræmmende ud, da FC Københavns svenske målmand, Johan Wiland, mandag aften faldt til jorden efter efter et frontalt sammenstød med FC Nordsjællands Patrick Mtliga.

 

Wiland blev båret fra banen med store smerter på brystkassen, men det viste sig siden at ingen ribben er brækket. Nu er FCK-keeperen igen oppe at gå efter uheldet.

– Det går bedre. Nu kan jeg trække vejret. Det kunne jeg ikke lige efter det var sket, fortæller Wiland til fck.dk.Svenskeren blev kørt fra topopgøret fra Farum Park i ambulance, og på daværende tidspunkt kunne mand frygte, at sammenstødet ville resultere i en længerevarende pause. Men det bliver ikke tilfældet.

– Jeg håber at træne så hurtigt som muligt. Lægen har sagt, at det er op til mig, for der er ikke noget brækket. Det er kun smerter. jeg skal undgå, og selvfølgelig vil jeg bare igang igen, forklarer Wiland uden at sætte nogen eksakt dato på et comeback.

FC København – måske med Wiland på kassen – spiller næste gang på søndag. Her er modstanderen AaB på udebane.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu