Fatal Walking Dead-ulykke: Stuntmand dræbt

14. juli 2017 19:58 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Den 33-årige stuntmand John Bernecker er død efter en faldulykke ved optagelserne til den kommende sæson af serien The Walking Dead.

Fatal Walking Dead-ulykke: Stuntmand dræbt
Optagelserne til sæson otte af serien The Walking Dead er sat på pause. Her er det billede fra seriens sjette sæson. Foto: AMC

Optagelserne til sæson otte af AMC-serien The Walking Dead er blevet sat på pause efter en tragisk hændelse onsdag, hvor stuntmanden John Bernecker faldt omkring seks meter ned fra en balkon og fik et voldsomt slag i hovedet. Det skriver blandt andre Variety.

Den 33-årige stuntmand blev indlagt på Atlanta Medical Center med alvorlige skader. Han blev lagt i respirator, men hans liv stod ikke til at redde, og torsdag blev der slukket for respiratoren, og han blev erklæret død.

John Bernecker udførte stunt i talrige film og serier. Derudover koreograferede han kampscener. Han har blandt andet medvirket i Logan, Fantastic Four og The Hunger Games-serien.

AMC har valgt at sætte optagelserne til The Walking Dead midlertidigt på pause på grund af ulykken.

– Vi kan med sorg meddele, at John Bernecker, en talentfuld stuntmand fra The Walking Dead og talrige andre tv-serier og film, led alvorlige skader ved en tragisk ulykke under optagelserne, meddelte AMC efter ulykken, men før, John Bernecker blev erklæret død.

Dødsulykken bliver nu undersøgt af både filmskuespillernes fagforening og af den lokale pendant til Arbejdstilsynet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu