ANNONCE

Jørgen giver din bil plastik-solbriller på

10. oktober 2011 22:23 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Jørgen giver din bil plastik-solbriller på
Billede mangler

Svenske Jørgen Nilsson har en god ide med til Danmark fra sit hjemland: Solbriller til bilen.
Når man kalder det solbriller, er det fordi, der er tale om toning af bilruderne med plexiglas. Plexiglas, som tåler hårdhændet behandling uden at tage skade. Og i modsætning til den film, mange bilister stryger på med vand og sulfo, holder de svenske solbriller uden at løsne sig eller lave bobler.
– Det tager desuden længere tid for bilen at blive varm, når den står i solen. Solen afvises, siger Jørgen Nilsson i Randers.
Plexiglasset, der leveres formskåret til det enkelte bilmærke, levner en smule luft til ruden. Det giver fx firmaer mulighed for at klæbe deres reklamer på plexiglaspladen.
– På den måde går reklamen ikke i stykker, når man skraber is af ruderne. Desuden kan man ikke kikke ind i bilen, men man kan godt kikke ud, siger Jørgen Nilsson. Han er eneforhandler af de svenske solbriller i Danmark. I Sverige er de en stor salgsvare, og de tyske bilister har også taget dem til sig.
Jørgen Nilsson gør opmærksom på, at der ingen tilpasning er. Hvert sæt leveres, så de passer nøjagtig til den enkelte bil. Altså er de også nemme at montere.
– Bilister med børn i bilen, jægere med hunde, folk på skiferie eller dem, der gerne vil have, at bilen ser smart ud kan tone ruderne på den nye måde, siger Jørgen Nilsson og tilføjer:
– Solafskærmningen er en oplagt julegaveide, så de er klar til skiferien.
Læs meget mere om solbrillerne på www.solarplexius.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu