Jørgen Leth: Også en lettelse for mig

18. marts 2013 20:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jørgen Leth: Også en lettelse for mig
Billede mangler

Så skete det. Rolf Sørensen har indrømmet at have været dopet i store dele af sin karriere. Dermed er løgnen sluppet fri, og det alle reelt havde haft på fornemmelse i mange år er nu en realitet.

– Det er en lettelse både for Rolf (Sørensen, red.), men også for mig. Der har været ekstremt meget pres på i lang tid. Nu skal Rolf (Sørensen, red.) ikke længere kæmpe med den mistænkeliggørelse. Det glæder mig, siger Jørgen Leth fra Haiti, hvor han som altid opholder sig, når det er vinter i Danmark.

Han har ikke personligt talt med Rolf Sørensen, men forventer at møde ham personligt, når de efter planen skal kommentere Paris-Roubaix i begyndelsen af april. Til den tid vil han ikke afkræve hverken svar eller yderligere forklaringer fra Rolf Sørensen. Han er allerede blevet jagtet nok.

– Kampagnen med ‘ROLF er REN’ har været hård ved ham, det ved jeg, for det har han personligt sagt til mig. Jeg synes, det er synd for ham, og han har været udsat for en hård omgang. Det er uretfærdigt at latterliggøre ham på den måde, for Rolf (Sørensen, red.) er ikke latterlig, han er en stolt mand, der har haft svært ved at forklare sig. Derfor vil jeg også ønske ham tillykke med indrømmelsen. Nu er alt sluppet ud, siger Jørgen Leth.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu