Jubel: Her er årets Jysk-butik

19. november 2014 09:21 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk
 
Jubel: Her er årets Jysk-butik
Jysk i Vejle blev i lørdags kåret til årets butik. Foto: Jysk.
Jysk i Vejle blev i lørdags kåret til årets butik. Foto: Jysk.

Jysk i Vejle blev i lørdags kåret til årets butik. Foto: Jysk.

Jysk i Vejle blev i lørdags kåret til årets butik ved Jysks årlige personalefest. Butikken i Vejle blev hyldet foran 1.600 mennesker.

Hvert år ved den årlige personalefest kårer Jysk årets butik. Kæden har 97 butikker i Danmark, og i år kunne butikken i Vejle lade sig hylde som årets Jysk-butik.

– Det var en helt fantastisk oplevelse at stå foran så mange kollegaer og modtage prisen som årets butik. Det er vores butik der har vundet, men der er rigtig mange der har hjulpet til og alle har bakket op, siger Kim Daugaard, der er butikschef i Vejle.

En fælles indsats

Butikken i Vejle har det sidste år arbejdet hårdt for at opnå titlen som årets butik. Ifølge Kim, er titlen som årets butik et kæmpe skulderklap til alle medarbejdere i butikken og de som har hjulpet til.

Jysks årlige personalefest blev i år afholdt på Odense Congress Center, hvor alle danske medarbejdere og deres ledsagere var inviteret til et brag af en jubilæumsfest, med topunderholdning af Anders Breinholt, Birthe Kjær, Zindy, Wafande, Pharfar, Festmaskinen, Tom Donovan, Rock Nalle, Tennis og Kato feat.: Bjørnskov – Djämes Braun – Electric Lady Lab.

Der var sørget for overnatning til alle gæster på 14 hoteller i Odense-området.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu