ANNONCE

Jule-vanvid i oktober

19. november 2020 15:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Steven Morton nægter at lade coronavirus ødelægge julestemningen.

På Goodrich Close i den engelske by Hull er alt som det plejer til trods for, at byen – som mange andre engelske storbyer – er hårdt ramt af coronavirus-restriktioner denne jul.

Hjemme hos Steven Morton gik julefejringen allerede i gang i oktober, fortæller han Hull Daily Mail. Udover, at det er hyggeligt for ham og familien med den megen julestemning, så er det også nødvendigt.

Der er simpelthen ikke timer nok i døgnet til, at det julepyntede hjem ville kunne stå klar, hvis ikke arbejdet begyndte allerede i oktober, fortæller han avisen, der har besøgt ham.

– Naboerne kommer væltende, og forældre med børn kigger forbi, og deres ansigter lyser op i glæde. Vi er de eneste, der egentlig sætter lys op i vores område, siger han.

Huset lyses op af mere end 100.000 julelys både inde og ude, og traditionen begyndte med Stevens bedstemor Edna, men da hun for fire år siden døde, overtog den i dag 32-årige unge mand.

Prisen løber op i omkring 450 pund hver år. 200 til nye dekorationer og 250 til el-regningen. Lysene blev tændt 14. november.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu