ANNONCE

Juleferie inddraget: Denne drabssag skal opklares

24. december 2017 06:14 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet har fået rigtig mange henvendelser i sagen om et drab, der skete i sommeren 2016. Men sagen er endnu ikke opklaret.

Nok er det 24. december, og nok er mange danskere gået på juleferie. Men ikke alle kan holde fri juleaften, og blandt de, der arbejder, mens vi andre fejrer juledagene med en fortjent juleferie, er der de betjente, der hårdnakket arbejder på at opklare betonklodsdrabet og de sager, man hos Fyns Politi mener, kan forbindes til den brutale drabssag fra sommeren 2016.

Newsbreak.dk har, sammen med andre medier, omtalt de nye udviklinger, der har været i sagen, der startede, da en tysk familie blev splittet med drabet på kvinden Nelli Gosmann 21. august 2016.

De seneste dage har Fyns Politi erklæreret, at man formentlig jagter to serieforbrydere, og for at håndtere de mange, mange nye henvendelser, politiet modtager fra borgere, har flere betjente fået inddraget en del af deres juleferie. Det skriver Fyens.dk

– Vi er simpelthen nødt til at få arbejdet med alle de henvendelser, der er kommet ind, har Per Lydiksen Laursen, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi, udtalt til Fyens.dk. BT skriver, at politiet 23. december havde modtaget op mod 150 nye henvendelser i sagen, du kan få et referat af i galleriet til denne artikel.

Andre uopklarede sager

I galleriet kan du også læse, hvad status er for opklaringen af drabet på Louise Borglit og drabet på Emilie Meng. 24. december markerer dagen, hvor liget af Emilie Meng blev fundet, men hendes drabsmand er stadig ikke fundet. Det er Louise Borglits heller ikke, og i begge sager kan du stadig hjælpe politiet.

Du kan læse, hvordan, i galleriet til denne artikel.

Kilder: BT Fyens.dk

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu