Julefrokost-start endte i masseslagsmål i Jomfru Ane Gade

19. november 2017 11:22 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En tidlig start på julefrokostsæsonen udviklede sig til voldsomt masseslagsmål i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

Nordjyllands Politi har haft travlt lørdag og natten til søndag. Det skyldes, at der ifølge politikredsen har været rigtig mange mennesker i værtshusmiljøet i nat. Det medførte blandt andet masseslagsmål i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

“De fleste har startet aftenen med julefrokost og derefter gået videre til værtshuse”, skriver politiet i en pressemeddelelse, hvor det også bemærkes, at det har udmøntet sig i en ret stor mængde uro. Heriblandt et voldsomt masseslagsmål i de tidlige timer søndag.

I alt er der registreret otte sager udelukkende i Jomfru Ane Gade mellem klokken 02 og klokken 06.30, oplyser politiet.

Det har resulteret i en række sager vedrørende overtrædelser af restaurationsloven samt ordensbekendtgørelsen. I alt blev fem personer i den forbindelse anholdt.

Alle stak af

I Jomfru Ane Gade, der er notorisk kendt for at være en festgade af en anden verden, har politiet fået særhjemmel til at opsætte overvågningskameraer, og det viste sig at være guld værd i forbindelse med denne julefrokost-dag.

På politiets vagtcentral – også i Aalborg – kunne personalet se noget tumultagtig uro opstå midt på gaden ved 05.50-tiden. Dette udviklede sig ganske hurtigt til et reelt masseslagsmål med op mod 15 personer.

Patruljer var på stedet få sekunder efter, men det er ikke lykkedes politiet at finde ud af, hvad pokker slagsmålet handlede om – og hvad der reelt er sket. Alle parter forsvandt hurtigt fra stedet, da først ordensmagten indfandt sig.

Der var enkelte hændelser i værtshusmiljøet i det resterende Nordjylland men ikke alvorlige hændelser, skriver politiet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu