Justin Timberlake klar med ny musik

11. januar 2013 11:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Justin Timberlake klar med ny musik
Justin Timberlake klar med ny musik. Foto: Colourbox.
Justin Timberlake.

Justin Timberlake klar med ny musik. Foto: Colourbox.

Den skulle være god nok. Efter års fravær er Justin Timberlake på vej med ny musik

Det er syv år siden, at Justin Timberlake sidst har udgivet et album. Men alt tyder på, at fans inden længe igen kan høre ny musik fra kunstneren, der på sin hjemmeside har uploadet en video med titlen »I’m Ready«. Det skriver b.dk.

Allerede onsdag lagde Justin Timberlake det først dryp af nyheden ud på de sociale medier, der straks gav anledning til spekulationerne om et musikalsk comeback.

Torsdag blev videoen så officiel, og her forklarer musikeren blandt andet, hvorfor han kun har udgivet to album på ti år, mens han går mod et studie. Efterfølgende vises en nedtælling, der i skrivende stund udløber om to dage og 20 timer.

31-årige Justin Timberlake, der fra tid til anden er blevet kaldt for den nye Michael Jackson, blev et kendt ansigt i slutningen af 1990erne, hvor han havde stor succes med boybandet N’sync.

I 2002 gik knægten fra Elvis-byen Memphis i staten Tennessee solo og slog sig for alvor fast som popfænomen med debutalbummet, »Justified«, der solgte over syv millioner kopier verden over.

I 2006 fulgte albummet »FutureSex/LoveSounds«, der med numre som »SexyBack« og »My Love« høstede stor anmelderros i ind- og udland.

Men Justin Timberlake kan andet end at synge og danse. Siden udgivelsen af hans seneste album, har han koncentreret sig om skuespillet. Blandt andet som hovedrolleindehaver i filmen »The Social Network« om Facebook-grundlæggeren Marc Zuckerberg, der også var nomineret til en Oscar for bedste film, i den romantiske komedie »Friends With Benefits« side om side med Mila Kunis og sammen med Cameron Diaz i filmen »Bad Teacher«.

Og generelt formår Justin Timberlake mere eller mindre frivilligt at tiltrække sig opmærksomhed. Ikke kun for sine film og sin musik.

Flest husker formentlig hans optræden sammen med Janet Jackson ved Super Bowl i 2004, hvor sidstnævnte til stor furore »uheldigvis« blottede sit ene bryst, men også Timberlakes forhold til blandt andet Britney Spears, Cameron Diaz og konen Jessica Biel er guf for de millioner af nysgerrige fans verden over, der inden længe kan se frem til ny musik.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu