Juventus raser mod Bendtner: Overvejer fyring

3. marts 2013 22:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Juventus raser mod Bendtner: Overvejer fyring
Billede mangler

Juventus har endnu ikke meldt noget officielt ud om Bendtners lovovertrædelse, men ifølge sporten.dk’s oplysninger har ledelsen hos de italienske mestre undersøgt muligheden for at fyre danskeren, som har gjort sig godt og grundigt upopulær hos de høje herrer i storklubben.

 

Klubben har haft en advokat til at se på muligheden for at veksle spirituskørslen til en fyreseddel, men det har umiddelbart vist sig som en vanskelig juridisk mission for den italienske mesterklub. Der er dog endnu ikke truffet en afgørelse i sagen.

Sikkert er det dog ifølge sporten.dk’s informationer, at Nicklas Bendtner er indkaldt til alvorssnak med Juventus’ magtfulde sportsdirektør, Giuseppe Marotta, når danskeren igen sætter sine ben på italiensk grund – formentligt allerede mandag.

Vælger Juve i sidste ende at beholde Bendtner, skulle det mere være for at bevare et godt forhold til Arsenal, som ejer Nicklas Bendtner, fremfor barmhjertighed over for danskeren, der på grund af skader og dårlige præstationer allerede var ’persona non grata hos mesterklubben.

Men Bendtners spiritus-bommert har fået frustrationerne til at nå et nyt himmelhøjt niveau i Juventus. Først og fremmest er lederne i klubben naturligvis stærkt utilfreds med, at Bendtner har sat sig bag rattet med en promille på 1,46. Men Bendtners håndtering af sagen har også vakt vrede i Torino-klubben.

De magtfulde spidser hos ’Den Gamle Dame er rasende over, at den danske landsholdsangriber ikke selv kontaktede klubben og fortalte om sin anholdelse for spirituskørsel, men at de i stedet måtte erfare nyheden fra italienske medier.

Sporten.dk ved, at efter Juventus fik besked om sagen, var der i går eftermiddag en telefonsamtale mellem Bendtner og Fabio Paratici, der er teknisk direktør i klubben, men det er uvist, hvad der blev sagt på forbindelsen mellem København og Torino.

Men både Fabio Paratici og de øvrige ledere i Juventus er skuffede over det, de opfatter som udtalt mangel på professionalisme hos Nicklas Bendtner – noget der står i skærende kontrast til det, som de mangedobbelte italienske mestre forventer af sine højtbetalte stjerner.

Klubben mener, at det er utilgiveligt, at Bendtner vælger at gå i byen for at feste og drikke sig beruset, efter man har vist ham tillid ved at give ham lov til at tage hjem til Danmark for at genoptræne og komme sig over sin lyskeskade. Og oven i købet betalt for gildet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu